Twitter

Tegnap

Írta: - 2010 július 31, Kategória: Fail, Képek, Személyes, Vélemény, Videók, Zene | Nincs hozzászólás

Share On GoogleShare On FacebookShare On Twitter

Úgy alakult, hogy rendeltünk pár cuccot a nagykerből, amiért elugrottam Pestre. Köztük volt egy külső vinyó Lilynek. Konkrétan ilyen:

Samsung S2:

– 640 GB
– Secret zone™
– Biztonságos terülte a privát tartalom számára
– Safety key™
– tartalom védelme
– kétféle lehetőség a bizonsági mentésre
– USBon – board tehnológia
– autómatikus energiatakarékos üzemmód
– 3 év garancia

Egy picit gondban voltam vele, hiszen NTFS-re kellett formázni, hogy 2 gigánál nagyobb fájlokat is lehessen rá másolni, azzal viszont nincs jóban a Mac alapból, de rátaláltam az NTFS-3G-re, amivel könnyedén megoldottam a problémát. 🙂

Kis aranyos, 2,5″-os, bordó, abszolút nőnek való, ezen kívül halk, alig melegszik és gyors (30Mb/s írás, 40Mb/s olvasás).

F1 Kiállítás

Lily már azóta rágta a fülem a kiállítás miatt, amióta először hallott róla, így ha már úgyis Pesten voltam, megnéztük mi az ábra. Nem egy nagy kiállítás, de jól meg volt csinálva. Oldalt egy nagy fal mentén időrendben haladtunk:

A kiállított autók szépek voltak, egyetlen problémám volt mindössze. Megkértek, hogy vaku nélkül fényképezzünk, de akkor már igazán beállíthatták volna rendesen a fényeket. Így eléggé szemcsés lett pár kép.



Az említett falon egyébként mindenféle esemény, fejlesztések, érdekességek voltak olvashatóak néhány kis makettekkel kiegészítve.

Volt még egy olyan hely, ahol korábbi közvetítéseket mutattak, érdekes volt látni, mennyit változott az F1. Szóval jó volt. 🙂

Ha már F1…nemrég találtam rá ismét erre a videóra, ami a Formula 1 sötét oldalát mutatja be, Nagyon komoly összeállítás:


Miután végeztünk ettünk egy jót, vadásztunk neki hátizsákra, amit nem találtunk, majd elindultam haza. Gondoltam ezzel vége a napnak, de nem, a Máv kitett magáért…

Történt ugyanis, hogy, gyors vonattal jöttem, ami kevés helyen áll meg Szolnokig, de ahol meg kellene ott is elfelejtett…Abony mellett elsuhanva pislogtunk páran, hogy nem felejtett el valamit a bácsi? Mondjuk megállni? Hát de…majd hatalmas satufék a pusztán és megálltunk. Vártunk. Páran leszálltak, néhányan az állomásról elindultak a vonat fele (ők voltak, akik olyan hülyeségre gondoltak, hogy felszállnak). 15 percig álltunk, majd mi történt? Na mi? Visszatolattunk…pompás! Mintegy fél órával később értem így be Szolnokra.

De legalább a napom jól telt. 🙂

Szólj hozzá!