Twitter

Hóhelyzet mi?

Írta: - 2013 március 15, Kategória: Vélemény | Nincs hozzászólás

Share On GoogleShare On FacebookShare On Twitter

Hetek óta lehetett hallani, hogy a tegnapi napra milyen nagy mennyiségű esőt, havat jósoltak, viharos széllökések kíséretében. Erre mi történik itthon? A legtöbb ember felelőtlenül útnak indul. Félig a benzintank, nyári gumi, semmi takaró, meleg ital, élelem. Mert minek az? Csak ide meg oda megyek…gratulálok. Most meg sírunk, hogy hóhelyzet?

Persze az éremnek két oldala van, a kedves országunk sem tett semmit, a balesetek megelőzése érdekében. Engedjük csak fel őket az autópályára, csókoljanak szépen egymásba. Hókotró? Elmútnyócév…

Aztán ott van az is, hogy a honvédségnek egy kezen megszámlálható a bevethető járműve. Milyen jó is lenne most egy helikopter, amivel lehetne élelmet szállítani az utakon ragadtaknak mi? Ugye? Meg ha lenne ember, aki tudna menni segíteni? Tessék, meg lett az eredénye, lehet sírni, hogy nem segítenek.

Szerencsére van még remény, hiszen számtalan felajánlás érkezik folyamatosan, ezt jó látni. Székesfehérváron az Auchan egy részét megnyitotta, konzervet osztogatnak stb. Persze a hír alatt ott volt egy szokásos kurva nagy magyar komment, miszerint:

A népnyúzók ebből is csak profitot csinálnak…

Hát gratulálok.

Szólj hozzá!