Twitter

A „nagyon nagy” magyarok

Írta: - 2013 február 23, Kategória: Vélemény | 4 hozzászólás

Share On GoogleShare On FacebookShare On Twitter

ujra_magyar_fold

Biztos vagyok benne, hogy sokan nem fognak egyetérteni velem, de én már csak ilyen vagyok. Szeretném leírni az álláspontomat azokkal az emberekkel kapcsolatban, akik amolyan kurva nagy magyarnak tartják magukat, mert a postban elhangzó dolgokat prédikálják ész nélkül.

Tudjuk jól, volt ez a Trianoni békeszerződés, amiből szarul jöttünk ki. Ez mindenkinek megvan ugye? Na most kérdem én, ennyi idő után, mi a fenéért kell még mindig „Erdélyt vissza!” szlogenekkel dobálózni? Szar dolog? Igen! Tudunk változtatni rajta? Nem hiszem. Feltűnt, hogy azóta mennyit bukott az ország? Ja igen…erre is megvan a mondanivaló, büdös zsidók!

Komolyan mondom valamiféle agymosás kellene az ilyen embereknek. Bárhol, bármi negatív történik, a büdös zsidók szövegelés megy. Sok esetben persze kiderül, hogy kamu az egész dolog, de már ott van a videónál a kommentelésnél a zsidózás. Teljesen mindegy, miről van szó, ha kék az ég, akkor is büdös zsidók, meg cigányok.

Abba nem gondoltatok bele, Ti kurva nagy magyarok, hogy anno, hogyan is értük el a sikereinket? Segítek…Összefogás! Most mi megy? Állandó anyázás, zsidózás, cigányozás…

Mindenki tudja, hogy itthon a legtöbb lopást elkövető emberke roma származású, ez tény, de lehet meglepő, mégis elmondom, hogy nem csak ők lopnak…viszont vannak kivételek. Szirmai Gergő mondta jól, hogy 1 ember cselekedete alapján ne ítéljünk már el egy egész nemzetet. Gondolkodni kellene emberek…

Nem azt mondom, hogy holnaptól puszipajtásnak kell lenni minden magyar-roma származású ember között, de ha nem ellenségként reagálnátok mindenre, egy idő után mindeki rájönne, hogy együtt könnyebb.

Nem attól leszel nagyon magyar, hogy régi, nagy Magyarországos címerekkel tetoválod tele a fejed, zsidózol mindenért és visszaköveteled Erdélyt. Az én meglátásom szerint ezen emberek többsége nincs is tisztában a történelemmel. Azzal, hogy ezt hajtogatják állandóan, sehova nem fog jutni az ország, mert képtelenek együttműködni.

Nemrég sétáltam haza a munkahelyemről és megállított 2 roma, akik mindössze útbaigazítást kértek, köszöntek, tisztelettel beszéltek és hálásak voltak a segítségért. El kellett volna hajtanom őket, mert romák? Mit segített volna az?

A héten futottam bele egy diplomás barom nőbe a neten, aki szerint méreginjekciókkal szúrják a gyerekeket, ezzel beléjükprogramozva a betegségeket, amikbe bele fognak halni, ezért ne oltasson senki, meg különbenis büdös zsidók…az ilyen inkább menjen el innen és dögöljön meg egyedül a tudatlanságában…erős szavak? Lehet, nem érdekel…

Nézzünk kicsit körbe, mi megy manapság? Aki teheti, megy külföldre, mert itthon negatív hozzáállás van, ott teszünk keresztbe a másiknak, ahol csak tudunk, tipikus magyar mentalitás, szokták mondani.

Szégyen.

Szerencsére még vannak kivételek, akik talán el tudják érni azt, hogy egymás segítésével hamarabb tudunk ismét erős nemzet lenni. Ehhez viszont el kellene felejteni a zsidózást meg a régi területek iránti igényeinket, mert azzal csak az időt pazaroljuk.

4 hozzászólás

  1. Torda

    2013. február 23.

    2 bekezdést olvastam es abbahagytam. Sztem nem bánom meg. Viszont ha már te is kérdéseket teszel fel, akkor itt az enyém: voltál már Erdélyben?

    VálaszVálasz
  2. Ace

    2013. február 23.

    @Torda: Nem voltam, de tudom mi van ott…magyarok, magyar emlékek.

    De mi a jó bödös faszt érdekeljen engem most ez, mikor én nem Erdélyben, hanem Itt élek???

    VálaszVálasz
  3. találdki

    2013. február 23.

    Tisztelt Ace!

    Kizárólag építő jelleggel írom, amit írok, kérlek így fogadd el a következő kritikámat!
    Az ember élete folyamatos küzdelem ugyebár … nekünk magyaroknak, mint nemzetnek az általad leírt dolgok jutottak osztályrészül és valóban, ezen csak és kizárólag a teljes összefogás és együttműködés segíthet, ezzel teljesen egyetértek. Viszont vannak lépések, amiket muszáj megtenni és előtte megérteni mindenkinek (maradjunk a minél több embernél a mindenki helyett).

    Kicsit rendszerezve az általad leírt dolgokat:

    – Trianon -> „Tudunk változtatni rajta? Nem hiszem.” nagyon rossz hozzáállás és bár nem azt írtad, hogy lehetetlen, de ahol magyarok élnek már több, mint ezer éve, szerintem azt nemhogy nem feledhetjük, muszáj folyton emlékeztetnünk magunkat arra, hogy igenis a miénk!
    Az egy másik kérdés, hogy nem ez kell legyen az egyik első teendőnk, először a saját házunk táján kell rendet tennünk és nem gondoltam semmilyen „háborús” eseményre (háború = pestis). Ahogyan a románok jelenleg megpróbálják az ortodox egyház segítségével (is) kiszorítani az erdélyi magyarokat területeinkről, ugyanúgy vissza is szoríthatjuk őket … de ezt hosszú lenne taglalni, a lényeg, hogy megvan ennek a békés módja, csak okosan és bölcsen!

    Ami azt illeti minden általad leírt szörnyű náci, rasszista, egyéb megnyilvánulásoknak, gondoknak bizony hasonlóan szörnyű, talán egyesek számára láthatatlan okai szintén megvannak, nem csak úgy kinőnek az ilyen emberek a földből, mint a gombák … de tisztázzuk, nem a gyűlölködőket szándékozom megvédeni, csupán a saját nézőpontomba akarok betekintést nyújtani neked és annak, aki végigolvassa.

    Folytatólagosan:

    – zsidózás: nos igen, ez tűnik az egyik legértelmetlenebb butaságnak, az említett szóval, szidalmazott emberek múltját tekintve. Ne aggódj, nem fogom megmagyarázni, az úgy volt rettentő, ahogy van, ami az ő – mostmár lassan – őseikkel történt.
    A legtöbben persze a saját köreikben terjedő pletykákra alapozva mondogatják ezt, mint pl.: minden szálat ők mozgatnak és minden pénzt, vagyont, hatalmat ők birtokolnak …
    Azt kell mondjam, nem alaptalan a pletyka. Sajnos/vagy nem, ők egy olyan nép tagjai, akik a kereskedésben lelik kedvüket, akik „feltalálták” a bank-rendszereket és többek között az uzsorakamatot … ők adják veszik a fegyvereket és döntenek sokmindenről. Nahde honnan is tudhatnám én mindezt puszta „panelpatkány” halandóként ?! Jogos a kérdés. Csupán a vezető beosztású, különféle hivatali vezetőségben dolgozó barátaim szavára adva tételezek fel ilyesmit, akik jól ismerik ezeket az embereket, lévén, hogy együtt dolgoznak velük és bár ettől még halált/erőszakot egyikőjük sem érdemel, a nyomorúságunkért bizony-bizony nagyrészben felelősek.

    -cigányozás: nah ez már egy nagyon aktuális és nagyon-nagyon komoly probléma. Ebben az ügyben még a közeljövőben lépni kell, az fix.
    Ami azt illeti, nem, tényleg nem lehet elítélni mindenkit egy miatt, csakhogy itt már régesrég nem erről (egyről) van szó, itt tömeges lopásokról, gyilkosságokról (fele sincs a hírekben, mert gyakran „csak” a kórházban hal meg az idős néni/bácsi, az előző napokban elszenvedett verés okozta belsővérzéstől, de akár írhatnám a fiatalt is egy jó kis késeléses buli után … ) !
    De mondhatnám Miskolcot is. Jártam is ott, jártam az egyik temetőben is … aztán arról még nem is beszéltem, hogy a temetőnek már nem voltak falai, meg kerítése … a szomszéd temetésen meg eltűntek a virágok, koszorúk, közvetlen a temetés előtt … akkor ez mi, kérdem én ? Ne legyen rasszista az ember egy ilyen környezetben ? Borsod-Abaúj-Zemplén megye tele van ilyen esetekkel, de ez már a Tiszán, Dunán túl is igaz. Kanadában szegények egyszerűen nem tudták feldolgozni, hogy minden ajtó, kocsi nyitva … az ottaniak szerint a magyarok (azaz az ottani cigányok) a legrosszabb emberek a világon … és ők még alig ismerik őket. Velük hogyan lehetne együtt élni és dolgozni? Sok vezetőnket szívesen összeköltöztetnék ilyen családokkal. Ez biztosan változásokhoz vezetne, akármelyik vezető lenne az.
    Tehát az alapkérdéshez vissza: cigányozás ?! Igen, teljesen jogos. Ők miért nem próbálnak meg változtatni bármin is? A zenészeik professzionálisak, de ez sajnos csak 1 % és mindegyikük nem lehet zenész.

    Az, hogy a magyarok itthon és külföldön hogyan viselkednek egymással: szégyen, ahogy írtad is.
    Igen, először nekünk kell megváltozni, mindannyiunknak. Lehetséges-e? Csak rajtunk múlik.

    Végül annyit, hogy bár a mocskolódásnak, gyűlölködésnek jó oka van, ettől még tényleg felednünk kellene és inkább cselekedni !

    ui.: kíváncsi lennék, kikre gondolsz a mai lehetséges vezetők között, akik minderre képesek lennének, mert vajmi kevés esélyt látok én, személy szerint bármelyiküknél is. Ott kell a legnagyobb változást elindítani, az biztos.

    VálaszVálasz
  4. Ace

    2013. február 23.

    @találdki: Összességében tökéletesen egyetértek Veled.

    Tény, hogy kicsit elkapott a lendület, mikor ezt a bejegyzést írtam, de valóban, ahogy írtad, sokminden zajlik a háttérben. Rengeteg a felsőbb hatalom, akiknek érdekei diktálják a mindennapokat, de ettől függetlenül tudunk tenni a dolgok ellen.

    Erdélyt illetően pontosan ugyanígy gondolom, ahogy írtad, előbb itt kell rendet tenni, utána jöhet a többi.

    Cigányozás…apum borsodi, mesélt bőven az ottani dolgokról és valóban, sokszor kihasználják az általad említett kiskapukat. Viszont nemrég futottam bele egy cigány vajda beszédbe, ahol kiemeli, mennyire megveti ő maga is, az ilyen romákat:

    http://www.youtube.com/watch?v=RGnj2MQVd-o

    Ki tudna ezen változtatni? Jó kérdés…az biztos, hogy a radikális, szélsőséges hozzáállás sehol nem fog jóra vezetni.

    VálaszVálasz

Szólj hozzá!