Twitter

Valentin-nap

Írta: - 2013 február 14, Kategória: Vélemény | Nincs hozzászólás

Share On GoogleShare On FacebookShare On Twitter

Itt van ez a nap, amiről a vélemények rendesen megoszlanak. Van, aki ki nem állhatja, míg mások szertefossák a social felületeket mindenféle üzenetekkel, mennyire szerelmesek. Én úgy gondolom, mint annyi mindenben, itt is jó lenne megtalálni a középutat.

Először is…nem csak ezen a napon kellene szeretni a másikat. Azonban sokan vannak, akik munka miatt nem tudnak elég időt fordítani a másikra vagy nincs sok lehetőségük a szürke hétköznapokban kimozdulni. Számukra lehet ez egy jó alkalom, hogy teljesen kizárjak mindent és kicsit lazítsanak. Ha ez történik, szerintem rendben van. Csak nem szabad túlzásba esni.

Másrészt…vannak akik egyenesen lázadnak az egész ellen. Az agyam eldobom, mikor látom, bizonyos emberek mennyi időt és energiát fordítanak arra, hogy kifejezzék ezt az érzést. Ilyenkor eszembe jutnak azok az Android és Win fanatikusok, akik Apple központú oldalakra járnak szidni az adott termékpalettát, szintén időt és energiát nem sajnálva. De miért?

grumpy_valentines

Ha valami nem érdekel, nem tetszik, nem kell vele foglalkozni! Ez csak nekem ilyen logikus? Remek dolog, hogy kiírják, nekik ez a nap csak egy szokásos nap, mert vagy nem érdekli őket vagy egyedül vannak. Erre csak azt tudom reagálni, amit ma Twitteren olvastam.

Van, aki soha többet nem tudja az anyukáját köszönteni anyák napján, mégsem rinyál emiatt mindenkinek.

Ennyike.

Szólj hozzá!