Twitter

Novemberes

Írta: - 2012 november 11, Kategória: Fun, Gastro, Képek, Személyes, Vélemény | Nincs hozzászólás

Share On GoogleShare On FacebookShare On Twitter

Csuhajjjaaaa de régen sikerült írnom ide, BÜDÖSLUSTADISZNÓ!

No akkor csokorba a történésekkel. Írtam, hogy szeretnék megemlíteni néhány dolgot az Egerben tapasztalt kiszólgálásról, hát íme.

A legfontosabb az egészben, hogy minden megmozdulásukon azt lehetett érezni, törekszenek a kellemes élményre és visszatérő vendégként köszöntenének a következő alkalommal is. Ezt mindenképpen sikerült elérniük, ha legközelebb Egerben járunk, biztosan ide fogunk menni. Figyeltek minden apró részletre, mit hova szolgálnak fel, milyen hangnemben kérdeznek. Az ételek változatosak, finomak és bőséges adagúak voltak minden alkalommal.

Persze ennek mindig így kellene működnie, de bármerre is járok, mindig akad valami, ami kicsit ront az összképen. Legutóbb, mikor az étteremhét keretében elmentünk egy étterembe itt Fehérváron, minden nagyon rendben volt az étellel, a kiszolgálással, egyetlen dolog volt, ami picit árnyalta az összképet, a figyelmetlenség/lehúzás, nem tudom melyik esett meg. Történt ugyanis, hogy a vacsorához rendeltem egy üveg bort, amit hozott is a pincér, de mutatta, hogy hiányzik belőle fél dl, ígyis jó lesz-e. Mondtam persze, gondoltam a végösszegből legfeljebb levonnak egy jelképes összeget, azonban nem így lett. A számlán dl-re volt számolva a bor, ami persze végül többre jött ki, mint amibe amúgy az egész üveg bor került. Egészre kerekített összeget fizettem volna, hogy legyen korrekt borravaló, így végül ugyanannyit adtam, csak a borravaló lett nekik kevesebb. Ez van.

No, de evezzünk vidámabb részekre (he?).

Sikeresen lezajlott a költözés project, megvan most már tényleg mindenünk, az összes létező háztartási berendezéstől kezdve a bútorokig. Szoba látkép:

  

Részletesebben erre.

Továbbra is szeretünk főzni, íme a tegnapi királyrák:

…illetve a finom halas vacsora:

Partyt tekintve eléggé régen voltunk, így sanszos egy Sound of Cream a hónapban, pláne, hogy a születésnapom környékén lesz, ráadásuk régen találkoztam Infy kollégával is. 😉

Hóbortokat tekintve megint van 2, az egyik egy szép Samsung Tv beszerzése, a másik pedig egy iPad project, amit ha végre meg tudnék venni, nagy százalékban kiváltaná a gépem használatát, így az ténylegesen csak akkor menne, ha munka van, vagy olyan teendő, amit a tablet-en nem lehet véghezvinni.

Kicsit ömlesztve nagyjából ennyi. 🙂

Szólj hozzá!