Megvolt az egri pihenés, igazán fantasztikusan sikerült, a Lány majd jól leírja a részleteket, én pedig valószínűleg írok az ott tapasztalt nagyon pozitív kiszolgálásról egy postot. Most viszont egy finomságot osztanék meg, amit az utunkról visszatérve készítettem el.
Pisztráng, haluci, nyaminyami, legalábbis nekem.
Én magát a halat nagyon szeretem, de ehhez a haltípushoz még nem volt szerencsém.
Megvétel után konyhakészen fogadott, nem volt más dolgom, mint fűszerezni és kiegészíteni…
…kihagyhatatlan hozzávaló hal esetében, a só, bors, fokhagyma, citromlé, jól megkínáltam vele…
…kiegészítésként tettem bele bacon szalonnát…
Milyen kis fegyelmezettek nem? 🙂
Megkínáltam némi egri muskotályos fehérborral…
…kavartam mellé egy kis tartár mártást…
…sütőben megsütöttem, a tálalást megoldotta más helyettem (micsoda rímorgia)…
…majd a végeredmény készen állt a fogyasztásra! 🙂
Aki szereti a halat, próbálja ki a pisztrángot, ha még nem tette volna, mert laktató és finom, valamint egészséges is!
You must be logged in to post a comment.