Twitter

Avatar

Írta: - 2012 február 14, Kategória: Vélemény | 1 hozzászólás

Share On GoogleShare On FacebookShare On Twitter

Közel 3 év után pótoltam ezt a filmet is.

Vélemény? Egynek elment. Meg is mondom miért.

Leginkább a látvány volt hangoztatva ennél a filmnél, hogy mennyire szipiszupi 3D-ben, amit nem is kétlek, hiszen anno a Transformers 3 esetében is tátva maradt a szám, de nálam ez már kevés egy jó filmhez. Tény, hogy szép volt az egész még „háromdé” nélkül is, a hangokkal is ügyesen játszottak, de elképesztően bugyuta történetet sikerült alkotni.

Sokan azért rajongtak ezért a filmért, mert teljesen bele tudták élni magukat a jelenetekbe. Nálam ez az élmény már több, mint 10 éve megvolt…mivel beleszülettem a számítógéppel alkotott képek világába, már a 90-es években megjelent játékok során beleéltem magam a történésekbe, mindenféle vizuális hókuszpókusz nélkül. Emiatt nem lesz szerintem egy film jó.

Kell egy normális történet is, amit sokszor meg lehet nézni anélkül, hogy unalmas lenne. Mint például a „Vissza a Jövőbe” esetében. Meg sem tudnám mondani, hányszor néztem meg, mégis izgalmas az egész.

Ezzel szemben az Avatar egy unalmas, elcsépelt, tipikus story-t hozza.

Nekem ez kevés volt.

1 hozzászólás

  1. Infy

    2012. február 14.

    Hát igen. Nem az a film amit évente újra kell nézni, de azért valljuk be, hogy a mostani csúcs filmes technológiákból minden belekerült a filmbe 😀 Konkrétan több a CGI benne, mint a valós díszlet.
    Első gatyaszaggató 3D -s élményként nekem örök marad ez a film 😀 Olyan sokáig kevés filmnél maradt tátva a szám 😀

    VálaszVálasz

Szólj hozzá!