Twitter

Read it later

Írta: - 2011 június 1, Kategória: Vélemény | Nincs hozzászólás

Share On GoogleShare On FacebookShare On Twitter

Már korábban is hallottam erről a dologról, de most gondoltam meg is nézem, pontosan miről is van szó. A lényege értelemszerűen az, hogy összegyűjthetjük azokat a cikkeket, amiket később szeretnénk elolvasni.

Kipróbáltam…és jó!

Ha éppen üresjárat van a melóhelyen gyorsan átfutok pár oldalt, de általában több olyan címet is olvasok, ami érdekelne. Itt jön tehát a lényeg. Van egy remek plugin az általam nem szeretett Firefox alá, amivel a linkre kattintva be tudom tenni a saját Reat it later részemre. Gyakorlatilag másodpercek alatt össze lehet így szedni azokat, amiket majd később olvasok el.

Naná, hogy iPhone-ra is van alkalmazás, amivel szinkronizálni tudom a fiókomat. Ráadásul ha nem akarok nagy adatforgalmat a mobilnettel és éppen wifi közelében vagyok, az elmentett oldalakat le is tölti a telefonra, így a későbbi olvasáskor már nincs szükség semmilyen nethasználatra.

Ha elolvastam 1 cikket, automatikusan olvasottnak is jelöli és archíválja a linket.

Mac-re van program, ami a status bar-ra tesz ki egy ikont és itt lehet elolvasni az elmentett dolgokat. Egy másik kiegészítővel pedig 1 gombnyomásra tárolhatom az oldalakat.

Szvsz remek dolog ez, jól fog jönni ezentúl.

Szólj hozzá!