Twitter

Om nom nom

Írta: - 2011 június 1, Kategória: Gastro | 2 hozzászólás

Share On GoogleShare On FacebookShare On Twitter

Most, hogy betoltam egy Snickers-t képes vagyok leírni, hogy jártam.

Kicsit későn (délelőtt 11-kor) kezdtem el alkotni a mai és holnapi ebédem (kis adagot nem ismerek főzésben).

Amíg a csirkecombok kiengedtek a mikróban (mert kivenni időben persze elfelejtettem), hatalmas szaktudásommal pucoltam krumplit és aprítottam fel (nem merek olyat írni, hogy felkockáztam).

Ezután megszórtam delikáttal a dolgot, hogy legyen is majd valami íze.

Közben kiolvadt a hús is, amit elhelyeztem a sütésnek megfelelő tálba, kis delikát és bors rá, valamint a bőre alá tettem fokhagymadarabokat.

A krumplit a hús mellé tettem, pucoltam még egy kis fokhagymát és vöröshagymát is hozzá.

Jól néz ki ugye? 🙂

Kicsivel több, mint 1 óra sütés után így nézett ki.

Tettem még rá egy kis csípős paprikát, egy korábban készített fehérboros fűszeres tejfölös öntetet valamint füstölt sajtot a tetejére.

Mire elkészült indulnom kellett melóba. 🙁

Szóval jelenleg a sütőben vár ez a finomság, hogy visszamenjek és a felét elpusztítsam.

Nem fog gondot okozni.

2 hozzászólás

  1. Gman

    2011. június 2.

    Ügyes vagy! 🙂
    Látszatra ehetőnek tünik! 😀

    VálaszVálasz
  2. Ace

    2011. június 2.

    @Gman: ..még élek! 😀

    VálaszVálasz

Szólj hozzá!