Most, hogy betoltam egy Snickers-t képes vagyok leírni, hogy jártam.
Kicsit későn (délelőtt 11-kor) kezdtem el alkotni a mai és holnapi ebédem (kis adagot nem ismerek főzésben).
Amíg a csirkecombok kiengedtek a mikróban (mert kivenni időben persze elfelejtettem), hatalmas szaktudásommal pucoltam krumplit és aprítottam fel (nem merek olyat írni, hogy felkockáztam).
Ezután megszórtam delikáttal a dolgot, hogy legyen is majd valami íze.
Közben kiolvadt a hús is, amit elhelyeztem a sütésnek megfelelő tálba, kis delikát és bors rá, valamint a bőre alá tettem fokhagymadarabokat.
A krumplit a hús mellé tettem, pucoltam még egy kis fokhagymát és vöröshagymát is hozzá.
Jól néz ki ugye? 🙂
Kicsivel több, mint 1 óra sütés után így nézett ki.
Tettem még rá egy kis csípős paprikát, egy korábban készített fehérboros fűszeres tejfölös öntetet valamint füstölt sajtot a tetejére.
Mire elkészült indulnom kellett melóba. 🙁
Szóval jelenleg a sütőben vár ez a finomság, hogy visszamenjek és a felét elpusztítsam.
Nem fog gondot okozni.
2011. június 2.
Ügyes vagy! 🙂
Látszatra ehetőnek tünik! 😀
2011. június 2.
@Gman: ..még élek! 😀