Twitter

Csak egy bringás

Írta: - 2014 július 24, Kategória: Bringás, Vélemény | Nincs hozzászólás

Share On GoogleShare On FacebookShare On Twitter

Jó ideje követek YouTube-on bringásokat, akik a mindennapi közlekedésüket veszik fel sisakkamerával, hogy tudjak tanulni az egyes szituációkból. Egy ideje azonban nem jelentkezett az egyik hazai srác SanskritFritz akivel egyébként pár szót már váltottunk is üzenetben.

Aztán nemrég Twitteren és Facebook-on is látom az alábbi cikket:

….megkattintom a videót és basszus ő volt az…

A videót megnézve TÉNY!, hogy elsőbbséget kellett volna adnia a busznak, de (másodjára megnézve már egy ideje a sávban volt a bringás, csak mögötte a buszos gondolta, hogy leszarja) annak az idiótának meg látnia kellett volna, mi történik körülötte. Ha megnéztek pár videót a sráctól látszik, mennyire szarik bele az autósok többsége, hogy éppen ki milyen messzire megy el a bringás mellett. Minek is, hiszen ő az erősebb. Ilyenkor jönnek a vérpistik, hogy járdán kell menni….ja, csak akkor éppen te leszel egy autó a gyalogosok között.

Egy ideje már én is jelzek vagy ha kell ordítok annak, aki közel előz meg, hogy ugyan várja már meg azt a pár másodpercet, amíg nem jönnek szembe, hogy kényelmesen megelőzzön. Sajnos sokszor hiába…elképesztő mennyire nem tudnak az ilyenek másokra figyelni…elhiszem kedves siető autósok, hogy várnak titeket haza, de lehet kurva nagy meglepetés, minket is.

Share_the_Road_Sign215522

Szerencsére van annyi pozitív tapasztalatom, hogy nem szegi kedvem a szabályos közlekedéstől az eset, de ma este a hazaút 2x annyi ideig tartott…

Szólj hozzá!