Twitter

Téli pihenés reserved

Írta: - 2012 december 3, Kategória: Személyes, Wellness | Nincs hozzászólás

Share On GoogleShare On FacebookShare On Twitter

Az év vége közeledtével, ahogy egyre hidegebb az idő eszembe jutott a tavalyi wellness, milyen jó is volt a jó meleg pezsgőfürdőben relaxálni. Gondolkodtam azon, hova is lehetne elmenni idén, de nem nagyon volt megfelelő ajánlat. Leginkább a sok utazás volt a gond, vonattal ugyanis itthon akár fél napot is el lehet utazgatni, ami ráadásul elég drága is.

Már le is mondtam a dologról, míg végül (persze teljesen véletlenül) rátaláltam egy olyan ajánlatra, ami minden szempontból szimpatikus, ez pedig nem máshol van, mint Tihanyban.

Nálunk a wellness nem csak arról szól, hogy egész nap ázunk a vízben. Eddig minden alkalommal a pihenés második napján sétára indultunk, fényképeztünk és élveztük a természetet. Úgy gondolom, ez a félsziget bőven alkalmas arra, hogy egy nagy sétával körbejárjuk,tervezem azt is, hogy viszem a kamerám, egy kis hangulatvideó összedobása érdekében.

Szóval az ajánlat:

Echo Residence – All Suite Hotel****

• Szállás Deluxe Suite-ben ( 1 hálószobás lakosztályban)
• Svédasztalos reggeli – saját sütésű házi pékáruval
• 4 fogásos gyertyafényes menüvacsora
• Csokoládé olajos masszázs (személyenként egy alkalommal 20 perc)
• Forró csokoládé személyenként egy alkalommal

A marketingszöveg egy részét bemásolnám ide, mert rendkívüli:

„Tihany híres a különleges növény, rovar és állatvilágáról. Kiemelten védett terület, a ritka kincsekre vigyázunk mi is. Ennek kapcsán nem irtanak rovarokat úgy, mint esetleg máshol. Ezek kapcsán néha előfordulhat, hogy egy egy apró hívatlan látogató -rovar, pók, kismadár- megzavarja Önöket, ezért szíves elnézésüket és megértésüket kérjük, mindent megteszünk az Önök zavartalan nyugalmáért és pihenésük zavartalanságááért.”

Jót röhögtünk ezen! 😀

Szóval most vasárnap irány Tihany, pihenés, kikapcsolódás, természetjárás és persze wellness. 🙂

 

Szólj hozzá!