Twitter

Coke Club @ Siófok

Írta: - 2011 július 23, Kategória: Képek, Személyes, Vélemény, Videók | Nincs hozzászólás

Share On GoogleShare On FacebookShare On Twitter

Nos, ez is megvolt. Jó volt-e?

Röviden: Az! 🙂

Az egész estéről el lehet mondani, hogy remek volt, nagyon jó szervezéssel és fantasztikus emberekkel. Semmibe nem tudok belekötni, pedig próbáltam keresni. 🙂

A biztonságiak nagyon jófejek voltak, a tömegben nem voltak idióta picsák, nem volt tolakodás és lökdösődés. Egyszer mikor beleléptem a homokos részen egy gödörbe kb. 5 ember kapott el, hogy ne essek el. Mindez igen itthon, Magyarországon.

Korábban ilyet a Sensation esetében tapasztaltam, de ott rá lehet fogni arra, hogy nagyobb színvonalú rendezvény, nem 3k-ért. De itt is ez volt szerencsére. Úgy tűnik vannak még normális emberek, akik valóban jól szeretnék érezni magukat egy ilyen estén.

Ha pedig szóbekerültek az emberek, meg kell említenem, hogy összehaverkodtunk pár sráccal is, akik történetesen romák voltak és iszonyatosan rendesek. Az első sorban voltunk velük és főleg ők spanolták a tömeget, akik között volt egy srác, aki az ID&T korábbi kézjelét mutatta, tuti Sensation fan. 🙂

Giuseppe Ottaviani tökéletesen készítette elő PvD számára a terepet, akik egyébként mindketten végigvigyorogták az estét. 😀 Látszik rajtuk, mennyire élvezik, még az ilyen kisebb bulikat is, ráadásul utána PvD dedikált is, sőt, akik odaadták neki a fényképezőjüket még közös képet is csinált.

Szóval köszönjük szépen ezt az estét!

Hála a teremtőnek a videók jól sikerültek. Ahogy láttam korábban iPhone 4-el készült esti partyvideókat tudtam, hogy a képminőséggel nem lesz baj, de féltem, hogy a hang torz lesz, de szerencsére nem.

Itt található a link a YouTube csatornámhoz, lehet szemezgetni.

Link

Szólj hozzá!