Twitter

White unicorn

Írta: - 2011 június 7, Kategória: Képek, Személyes, Vélemény | Nincs hozzászólás

Share On GoogleShare On FacebookShare On Twitter

„It’s so fluffy I’m gonna dieeeee!”

Na jó, ennyire nagy baj azért még nincs. 🙂

Mindössze annyi történt, hogy főleg garanciás okok miatt úgy döntöttem, eladom az iPhone 4-em. Mivel a telefon Amerikából származott és a megvételét követő második héten az Apple úgy döntött, visszamenőleg is módosítja a garanciális feltételeket úgy, hogy hiába kártyafüggetlen a telefon, ami kinn lett véve az csak ott garanciális, az EU-ban nem…jó mi?

Elég hamar sikerült vevőt találni, így új krumplipucoló után néztem.

Eleinte arra gondoltam meglépem azt, amit Csigger barátom, hogy iPad + egy Droid telefon, azonban nem volt ebben a párosításban sehol egy normális ajánlat. Gyakorlatilag a pénteki nap arról szólt, hogy keresgettem mindenfélét már, nem is tudom mennyi üzenet ment ki, míg végül az utolsó pillanatban bele nem futottam egy remek ajánlatba…3 napos, bontatlan csomagolású fehér iPhone 4…

Hmmmm………….

Mivel szinte alig kellett volna ráfizetnem naná, hogy vérszemet kaptam…hosszas telefonálás és szervezés után sikerült a telefonom eladását és a másik átvételét ugyanakkorra és ugyanoda megoldani.

Meglepő, de minden úgy ment, ahogy elterveztem. Akitől vettem a telefont elképesztően korrekt volt, már eleve 2 példányban hozta az adás-vételit, mindenféle személyes adattal rajta.

Piros pont.

Szóval meglett a kicsike…hát szerintem nagyon szépséges… 🙂

Szerettem volna zöld bumpert, de sajnos nem volt, így maradt a fekete, de végülis ezzel is jól néz ki és védve van.

Így a következő iPhone megjelenéséig van 1 garis telefonom. 🙂

Szólj hozzá!