Twitter

MÁV 2014

Írta: - 2014 február 8, Kategória: Fail, Személyes | Nincs hozzászólás

Share On GoogleShare On FacebookShare On Twitter

A MÁV-ról sosem volt nehéz rosszat írni, de amit ma produkáltak amellett nehéz elmenni szó nélkül…

Történt ugyanis, hogy Pestre, a Westendbe szerettünk volna eljutni Kőbánya-Kispest állomáson keresztül, nem mondom, hogy egyszerűen, de sikerült megkapnunk a jegyet Székesfehérváron. Tekintve, hogy nem tudtuk, a visszaút hogyan alakul majd, nem kértük a retúr jegyet, utólag már bánom.

Mikor szerettük volna megvásárolni a jegyet a visszaútra, a pénztárnál közölte a nő/faszi (képtelen vagyok eldönteni), hogy ő bizony nem tud nekünk Székesfehérvárra jegyet adni, pláne nem Kőbánya-Kispesten keresztül. Mondom dehát oda mennénk…ő akkor sem tud. Elővettem az odaútra szóló jegyet, ahol mutattam neki, hogy bizony így kerültünk ide. Ő bizony nem tud mit tenni…remek, de kérdem én, akkor hogyan tudunk lejutni Székesfehérvárra? Nem sikerült egyetértésre jutni, erősen meddő vita alakult ki, így végül arra jutottunk, hogy világmegváltó ötletként első körben Köki állomásra, majd onnan Székesfehérvárra adjon jegyet, ami így 4db lett, ráadásul +200ft volt, mint az odaút.

Hozzáteszem, már hónapok óta megy ezen a vonalon vonat Székesfehérvárról, de a kedves MÁV ezt nem képes lekezelni a jelek szerint, csak 1 irányba. A másik lehetőség, hogy mi szenvedtünk odaúton időtörést.

Egy fantasztikus korban élünk, éljen a 21. század!

Szólj hozzá!