Twitter

Nyári party

Írta: - 2012 június 13, Kategória: Személyes, Zene | Nincs hozzászólás

Share On GoogleShare On FacebookShare On Twitter

A közelmúltban történt nem túl előnyös eseményektől függetlenül mindenképpen szeretnénk valamerre elmenni a Lánnyal, mert nehogymáne. Folyamatosan visszakacsintottunk egy nyári fesztiválra…a Balaton Soundra…itt is 1 napra, ami Július 13.

Yonderboi

Néhány zenéjét ismerem, kellemes chill out és chillhouse zenéket játszik, érdekel élőben is milyen

Sven Väth

Élőben még őt sem hallottam, stílusa viszont eléggé ismert számomra, jó kis minimal-techno hangzás, kiváncsi vagyok rá is.

David Guetta

Be kell egyáltalán őt mutatni? 🙂

Mostanában nem hallgattam őt, túlságosan elment a pop zene irányába, bár a mixei még mindig nagyon jók. Ha nem üti semmi, akkor benézünk mindenképpen, csak kicsit tartok a sok idióta tinipicsától.

Feed Me

Dubstep, csak a Lány kedvéért ha nem ütközik semmivel! 😀

Sander van Doorn

Na őt már hallottam élőben a 2008-as Sensation-ön, nem csoda, hiszen Sensation rezidens. Fantasztikus mixei vannak, jó kis house-trance amit játszik. Feltétlen ott leszünk!

…ééééés végül a legjobban várt név, aki miatt már eleve megérné elmenni:

Gareth Emery

Számomra az év zenéjét alkotta meg, ami nem más, mint a Concrete Angel. Szvsz ő volt a legjobb a tavalyi Transmission-ön, azóta követem a podcast-jét, eszméletlen pörgős szetteket játszik trance-house és néha némi dubstep hangzással (nehogy túlzásbavigye), mindenképpen első sorban leszünk!!!

Szólj hozzá!