Twitter

Fogtündér

Írta: - 2012 március 14, Kategória: Személyes | Nincs hozzászólás

Share On GoogleShare On FacebookShare On Twitter

Múlt héten pénteken voltunk a lánnyal fogdokinál, ami önmagában nem egy post gyanús téma, de a felismerés, hogy vannak még nagyon korrekt orvosok, függetlenül attól, hogy magánrendelésről van szó, no az már igen.

A kellemes meglepetés ott kezdődött, amikor a kezelés után tényleg mindenre kiderjedően ellátott jó tanácsokkal, majd elég sok ajándékkal mentem ki az ajtón. Nem sokkal később a kezembe adott egy papírkát a telefonszámával, valamint azzal a kéréssel, hogy ha tudom és nem felejtem el, vegyem fel ismerősnek Facebook-on és referáljak 1 hét múlva fogaim helyzetéről. Ma este 8 után be is jelöltem a Hölgyet, aki a visszaigazolás után már érdeklődően kérdezte, milyen változást tapasztalok a múlt hét után. Miután elmondtam a pozitív változásokat, jött a meglepetés kérdése, hogy „Ramónával mi a helyzet?”.

Hatásszüntet.

Miért nincs még sok ilyen orvos, aki így érdeklődik a páciensei iránt?

Sajnos a szomorú tapasztalat azt mutatja, hogy a legtöbb orvos csak addig kedves és törődő az emberrel, amíg ki nem fizetik, utána el is van felejtve.

Beszélgetésünk végén emlékeztetett, hogy akkor jövő pénteken ismét találkozunk, megnézi, hogy minden rendben van-e és mondta, hogy ha tudom, vigyem a lányt is, megnézné őt is akkor már.

Mit is mondhatnék…

Úgy tűnik nem csak mesében léteznek fogtündérek.

Szólj hozzá!