Twitter

Tisztázzunk valamit…

Írta: - 2011 november 28, Kategória: Személyes | Nincs hozzászólás

Share On GoogleShare On FacebookShare On Twitter

Szögezzük le az elején, hogy akinek nem inge, ne vegye magára…
(…bár akinek van egy kis esze, annak már ezt sem kell mondani…)

Az elmúlt napokban a fülembe jutott, hogy valaki előszeretettel terjeszt rólam olyan dolgokat, amiket innen-onnan hallott, mégis kész tényként kezeli.

Aki ismer (tényleg ismer), tudja, hogy harapok azért, ha valótlanságot állítanak rólam. Ezek a dolgok viszont már egyenesen FASZSÁGOK! Ráadásként pedig egy olyan emberről is véleményt alkotnak, akit nem is ismernek, hozzám viszont közel áll. Hát gyerekek…szánalmasan hülyék vagytok.

Akit érdekel mi van velem, engem fog keresni úgyis, nem a koszként ráragadt információk alapján von le következtetéseket. Aki pedig nem így tesz, az egy idióta. Csak nem értem miért csamcsog akkor a dolgaimon? Nincs jobb dolgod? Ha nem érdekel miket osztok meg a világgal miért nézed? Lehet engem tiltani bárhol, nem érdekel, semmi nem kötelező. Ha hülye vagy, legalább legyél csendben, ne reklámozd. Csak sajnálni tudom az ilyen embereknek, akik képtelenek bárminek is örülni, mindig csak más tetteiről beszélnek.

Beszélnek….pletykálnak…és élvezik, hogy ők aztán megmondják a tutit. 😀

Ha Te is ilyen vagy, akkor inkább ne is keress engem többet, élvezkedj a saját kis elképzeléseiden, hidd azt, hogy fasza ember vagy, pletykálj, hazudj, járasd le magad és törődj bele, hogy egy örökké vesztes, szerencsétlen segg maradsz!

Én addig élvezem az életet…

Köszönöm, hogy elmondhattam.

Szólj hozzá!