„Főzzünk valamit” címszóval álltam neki ennek a vacsorának az elkészítéséhez. Mivel gőzöm sem volt mit is hozok ki belőle, kipakoltam szinte mindent, amit találtam.
Az alap elkészítésében semmi extra nincs, csak én így ebben a formában még nem csináltam. 🙂
Kezdésnek a szokásos alapanyag, a fokhagyma felvágása volt, amit a bőr alá tettem egy kis vegetával, hogy ne legyen annyira sótlan a húsa.
A fűszerezés feketebors volt és némi provance fűszerkeverék, mellé pedig dobtam némi hagymát, szórtam rá pirospaprikát majd betettem a sütőbe.
Rövid idő múlva láttam a hűtőben, hogy van még egy kevés chillis selyemsonka meg olívabogyó, gondoltam beledobom a cuccok mellé.
Mivel az összes comb nem fért a jénaiba, így a megmaradt 2-t hasonló módon fűszerezve gondoltam kisütöm Monának.
Miközben készült a husi, odaraktam némi tésztát főni.
Amikor már majdnem átsült a jénaiban a finomság…
…én bizony a tetejére tettem az előtte bazsalikomban megforgatott tésztát, hogy kicsit ropogósra süssem…extrém huh? De jó lett!
A végeredmény lehet nem egy elit tálalás, de ízre finom! 🙂
Egészségemre!
You must be logged in to post a comment.