Twitter

Szilveszter 2010

Írta: - 2011 január 4, Kategória: Fail, Személyes, Videók | 3 hozzászólás

Share On GoogleShare On FacebookShare On Twitter

Úgy alakult a szilveszter, hogy videóznom kellett a szokásos helyen.

Még mielőtt eljutottam volna a helyszínre, a metróra várva 3 bkv-s swat delta commando támadott le, hogy azonnal lépjek hátrébb, mert elbasz a metró. Jelzem, a biztonsági sáv mögött álltam…a poén az volt, amikor a már kevésbé józan emberek akik körülöttem álltak, 2-3 méteres kilengéseket téve figyelmeztettek ugyanerre.

Természetesen nem mozdultam. 😀

A hangulat jó volt végig az utcán, szerencsére az agresszív állatok elkerültek.

Beérve a helyre, hát nem voltak valami sokan, de annál jobban örültek nekem. Korábban nekem kellett vadásznom az emberekre, most szó szerint rángattak, hogy őket is azonnal vegyem fel (volt aki többször is) :P. Az tetszett, hogy amikor bementem a tánctér közepére, 2 leányzó feldíszített. 😀

Voltak külföldiek is, meg is hívtak pezsgőre.

Egyszóval jó volt! 🙂

Egy idióta szőke picsát azért kiemelnék. Előfordul a „mitkamerázolgecc” hozzáállás, de nekik minden további nélkül el lehet magyarázni, hogy mikor lejönnek a lépcsőn, a falon hatalmas betűkkel ki van írva, hogy itt és itt megnézheti magát képeken és videókon. Mivel ez magánterület, ezért a tulaj dönti el, lehet-e kamerázni és mivel ő hívott engem, ők meg lejönnek, ezzel elfogadják ezt a dolgot. Természetesen ha valaki kéri, kihagyom. Ha normális.

De ez…ez az idióta…ült a sarokban…eszembe sem volt felvenni…meglát engem, felpattan majd megrángatja a vállam, hogy nem kéne-e megkérdezni, hogy hozzájárulnak-e…először kedves akartam lenni, hogy azt mondom, én csak azokat veszem fel, akik jól néznek ki, de aztán jobban megnézve őt, dobtam a témát…el szerettem volna neki felhozni az előbb említett eszmefuttatást, de szó nélkül ott hagyott…

Hüje picsa-e?

3 hozzászólás

  1. Peti

    2011. január 4.

    hülye picsa az biztos.
    enyhén off:
    mi a szám címe ami a videó alatt van?

    (videózáshoz egyáltalán nem értek de a lámpa ami a kamerádon van az nem túl erōs? nem tudom miert de nekem olyan furcsának tünik. )

    VálaszVálasz
  2. Ace

    2011. január 4.

    Kicsi a lámpa, de 12 led van benne így közelről eléggé spot
    hatású és retinaégető. 🙂

    Pár helyen színeztem az erős fehéret, a többi elmegy így. 🙂

    A kamera árával megegyező fejfények „picivel” jobbak már. 😀

    A szám címe Tim Berg – Bromance

    VálaszVálasz
  3. Peti

    2011. január 5.

    ok, értem.

    köszi a számot!

    VálaszVálasz

Szólj hozzá!