Twitter

Seherezádé

Írta: - 2010 november 20, Kategória: Fail, Személyes, Zene | Nincs hozzászólás

Share On GoogleShare On FacebookShare On Twitter

Meló

Pörög ezerrel, van mit tenni, van bőven hova fejlődni, nem árt kicsit belehúzni. Vettem ma fejlámpát kemény 5k-ért meg akkut + töltőt. Be köllött ruházni.

Nemsokára megyek forgatni egy borfesztiválra, aztán éjszaka meg szokásos Soho.

T fail

Hát ez felbaszott. Elég hamar kiderült, hogy másik díjcsomagba kell mennem, mert rengeteget telefonálok munka miatt. Nekem az ikon csomag lenne a jó, de persze abba nem lehet átmenni, csak új iphone vásárlása és szerződéskötés esetén. Hát a jó édes anyjukat. De a poén az, hogy pár embernek sikerült mégis, ezen feltételek nélkül átmenni. Ezt megkérdeztem twitteren, hogyan lehetséges, amire azt a választ kaptam, hogy véletlenek előfordulhatnak…

Na sebaj, ott a másik szimpatikus csomag, a Médiamánia S. Csigger kolléga említette, hogy lehet kérni ügyfélszolgálaton, hogy majd csak hó elejétől aktiválják, az esetleges átszámolgatásos részizék elkerülése miatt. A Duna Plazaban jártam, mondom behuppanok a T-hez, elintézem személyesen.

Kaptam sorszámot, uccu a leányzóhoz. Elmondom mit szeretnék…erre erősen ledöbbent és kikerekedtek a szemei.

„Hát ilyet itt nem lehet, nem tudjuk rögzíteni, hát ezt hogy képzelem…ezt csak telefonon lehet elintézni!”

Hee???

A telefonos ügyintézés már erősebb, mint a személyes? Technikai bravúr kellett volna ahhoz amit kértem? Beszarás…

Felröcsögtem az ügyfélszolgálatot, elmondtam bánatom, megerősített, hogy még Neo sem tudna új iPhone vásárlása nélkül ikon csomagba menni, maradt a Médiamánia. 30-án fel fog hívni és akkor beaktiválja. Ez az amit személyesen nem tudtak „berögzíteni a kompjúterbe”.

Magyarország 2010.

Zene

A Safri Duo nem mai, de most tetszett meg igazán, eddig hát szofisztikáltan mondva nem basztam hanyatt magam tőle, de most kellemesen cseng már.

Safri Duo feat. Velile – Helele

A másik zenét pedig tegnap hallottam a Jeans Club-ban, thx Shazam! 🙂

Alphabeat – Hole In My Heart

Szólj hozzá!