Twitter

Kibaszott magyar valóság

Írta: - 2010 szeptember 7, Kategória: Fail, Személyes | 3 hozzászólás

Share On GoogleShare On FacebookShare On Twitter

Feljöttem ma Pestre, hogy bevigyem a Starkingbe a Macbook-ot.

Tegnap felhívtam az Aréna Plazaban található üzletet, hogy mi a helyzet, mondta a srác, hogy ezt bizony vigyem be. Bevittem…hát a honlap szerint szakemberek vannak ott. Nekem nem úgy tűnt.

Elmondtam a problémám, srác bekapcsolja a laptopot, megnézi. Kb. 10 perc múlva mondja, hogy valóban, tényleg a vinyó a hibás. Majd közli, hogy itt hagyom-e a gépet, vagy beviszem a szervízükbe. Mert mondom az hol van? A bécsi úton (onnan kb. 4 km). Kérdezem mennyi idővel lenne több, ha itt hagynám. Mondja 1 hét!!! 1 hétig tart oda elvinni???? Szent szar….nemáááá……

Megemlítem, hogy szokott az usb is szikrázni néha, ha ráteszek valamit. Mit mond erre a szakember??? Az usb-nek nem is kellene ilyet csinálnia pedig, mivel NINCS IS OTT FESZÜLTSÉG!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ….hát persze, hogy nincs. A külső vinyók, amikhez nincs külön táp, a levegő energiáját használják a működéshez…. 😀

Persze a másik bolt már akkorra zárva volt, így marad a holnap, hogy elvigyem…

Anno, mikor apám rendelt valamit a Starkingből, mondták, hogy 1-2 nap csúszás lehet, mert a másik boltból át kell hozni a cuccot. Az is 1 hét volt…ezek vajon mivel szállítják ezeket? Szöcskével?????

Szánalmas….

3 hozzászólás

  1. csigger

    2010. szeptember 7.

    dzsízüsz vazzeg!
    a külső vinyó a vízből veszi ki a zoxigént, meg a záramot is! 😀
    gigalol

    VálaszVálasz
  2. Infy

    2010. szeptember 7.

    Soha többet semmit nem vigyél vagy vegyél a Starkingbe. Vagy iJoe (azaz Macbolt) vagy XMS. A Starking egy nagy hulladék. Tucatnyi történetet hallottam a hozzá nem értésükről.
    Ha a Starkingben volt véve a gép és még garanciás, akkor sajna oda kell gondolom vinni, de ha nem akkor inkább iJoe-hoz a Macbolt-ba. Ott sokkal segítőkészebbek és hozzáértőbbek.

    VálaszVálasz
  3. Infy

    2010. szeptember 7.

    Macbolt: Csütörtökön rendeltem a fülesem, pénteken adták fel és hétfőn már meg is volt 🙂 Csak ennyit akartam még 😉

    VálaszVálasz

Szólj hozzá!