Twitter

2004-2006

Írta: - 2010 április 28, Kategória: Képek, Személyes, Videók, Zene | 3 hozzászólás

Share On GoogleShare On FacebookShare On Twitter

Ebben az időben középiskolás voltam informatika szakon, a zene elengedhetetlen része volt a mindennapoknak. Leginkább a klasszikus dance zenéket szerettem (amolyan Club Sandwich féle zenéket), de lassan áttértem a house, electronic, trance vonalra. Volt olyan hangulatom, amikor hardstyle-t hallgattam (néha jól esik manapság is), de leginkább ezeket szerettem. Mondjuk én abszolút mindenevő vagyok zenei téren, van sakál metál rock zeném is. 😀

Egyik osztálytársammal elkezdtünk gépen zenéket mixelni, csináltunk is 2 közös mixet, egészen jók lettek ahhoz képest, hogy senki nem mutatta meg, hogyan is kell. 2005 decemberében végül sikerült először igazi keverőkön zenélni a suliban, nem voltak túl sokan, de legalább normális eszközök voltak a kezeink alatt. 😛

2004-ben hallottam először a Sensation-ről, aminek azóta is fanatikusa vagyok. Erről írok majd egy külön postot. 🙂

A 2004-2005-ös időkben folyamatosan alakult ki bennem, hogy szeretek fényképezni. Miután meglett az első fényképezős telefonom, állandóan képeket kreáltam, mindegy volt miről, csak fényképezni. Elég sok kép készült az osztályról, amiről így egy teljes év képanyaga megvolt. Később egy összejövetel alkalmával ezeket megnéztük és jókat röhögtünk. Fényképezénél a kedvencem a mai napig a makró, illetve olyan képeket szeretek csinálni, ami nem beállított, hanem jól elkapott. 2005 nyarán ismét voltunk horvátországban, készült videó is, el is kezdtem vágni, de abbamaradt.

A 2006-os év eléggé mozgalmasra sikeredett. Ekkor már technikusin voltam, ugyanabban a suliban, többnyire ugyanazokkal az emberekkel. A ping-pongozás nagyon ment nekünk, ha lyukas óránk volt (ami eléggé sűrűn volt) vagy ha tesi, mi mindig ezt toltuk. Ebben az évben februárban Londonban voltam 1 hetet egy cserediák programban (persze nem egyedül).

Ide vittem a kamerát is, hazajövetelem után pedig az alábbi videót sikerült összehozni:

Ez már azért jobban sikerült, mint a 2004-es horvátországi. Azért esett erre a zenére a választás, mert utazás előtt volt szerencsém fél órát élőben mixelni az egyik szolnoki szórakozóhelyen és ez volt az első szám, ami nagyon megmaradt bennem.

Ezen a ismét sikerült eljutni Horvátországba, ezúttal a haverokkal/barátnőkkel. A csapatban 7-en voltunk, ebből az egyik pár hamarabb indult el a lány szüleivel együtt. Persze nem ment minden simán. Hetekkel az utazás előtt ment a vita, merre menjünk. Autópályán végig, vagy Bosznián keresztül, ami hosszabb út lett volna, de kevésbé unalmas, illetve így együtt mentünk volna mindannyian. Emiatt ugye útlevelet kellett volna csináltatni. Az 5 emberből 3-nak volt, a maradék 2 közül barátnőm csináltatott volna, a másik srác viszont nem. Így maradt, hogy akkor autópálya. A határig nem is volt gond, ám amikor elkérték a személyit kiderült, hogy a srác, aki nem akart útlevelet csináltatni, lejárt a személyije…mivel útlevele sem volt, ezért ő maradt itthon, szülei lementek érte a határig és hazavitték. Az autópályán aztán jó kis baleset volt (egy kamion bedarált egy álló kocsisort), így kb 15 órás lett az út. A többiek már vártak minket és nem tudták elképzelni, mit csináltunk a sráccal. 😀 Hát ilyen ez a popszakma sajnos. Ettől függetlenül nagyon komoly kis nyaralás volt.

Készült videó is, amitől a hideg kiráz mindig mikor meglátom. 🙂

Még ezen nyáron még összedobtam egy mixet is. Eléggé vegyes, de mindenképpen nyári feelingje van.

Tracklist:

Letöltés

2006 szeptemberében egy új fejezet kezdődött az életemben, felvettek Egerbe, kommunikáció és médiatudomány szakra, a következő alkalommal majd innen folytatom.

3 hozzászólás

  1. helian

    2010. április 28.

    Az autóból felvett naplemente fantasztikus!
    De hogy ping-pongozni is tudsz, az végképp egy szimpatikus tulajdonság… 😀

    VálaszVálasz
  2. Ace

    2010. április 28.

    Tudok? Hát…maradjunk annyiban, hogy szeretek… 😀

    VálaszVálasz
  3. Infy

    2010. május 12.

    Jó kis írás. A mixet mindenképpen meghallgatom mert magam is hobbi szinten művelem e tevékenységet. A blogomon van is elérhetőség a Podcast-emhez 🙂

    VálaszVálasz

Szólj hozzá!