Twitter

Budapesten #1

Írta: - 2010 április 18, Kategória: Személyes | Nincs hozzászólás

Share On GoogleShare On FacebookShare On Twitter

Kedd óta fenn vagyok, mivel Csigger intézett 2 találkozót magyar iPhone fejlesztőkkel ami csütörtökre és péntekre esett, többek között ezzel kapcsolatban is voltak megbeszélések emiatt szerdán. Na ezt jól megaszondtam. A lényeg, hogy már 4-en vagyunk a Napi iPhone App csapatban, úgy tűnik mindenkinek megvan már a pontos „feladata”. Az oldal látogatói közül vannak olyanok, akik vendég bloggerként írnak majd teszteket alkalmazásokról, ezen kívül kaptunk jópár Redeem kódot fejlesztőktől, amikkel tudunk fizetős alkalmazásokat ingyen tesztelni, a többi kódot pedig játékok formájában sorsoljuk ki.

A fejlesztőkkel a találkozó jól sikerült, már csak meg kellene vágni a felvett videóanyagot és lehet postolni. Lehet, hogy jövőhéten is lesz még fejlesztői gyárlátogatás. Tegnap volt egy Napi iPhone App és Szifon csapat meeting, nekem kimaradt, mert lakberendeztünk Lily albérletében, akik viszont ott voltak iPad-et tapiztak. Vélemények erre.

Felhoztam magammal a Macbook-ot, jövő péntekig maradok, majd lesz egy post arról, milyen 1,5 hét egy Mac-el masszív Windows userként. Az tuti, hogy a vágóprogramból alap dolgok hiányoznak, de van gondom a Finder-el is.

Végére itt egy napi fun, húgom 1000 ft-os kérdése:

Szólj hozzá!