Twitter

Cora story

Írta: - 2010 március 30, Kategória: Fail, Személyes | 7 hozzászólás

Share On GoogleShare On FacebookShare On Twitter

Én eddig azt hittem, hogy különösen idióta autósok leginkább Pesten vannak, de a ma délelőtt után tudom, hogy Szolnokon is vannak ilyenek.

Történt ma reggel ugyanis, hogy elmentünk a Corába vásárolni. Miután bepakoltunk szépen elindultunk kifele a parkolóból. Jobbról semmi, lassan kifordulunk, már egyenesben az autó amikor halljuk, hogy valaki mögöttünk áll és veszettül dudál. Nyílván az eggyel lentebbi parkolórészből fordult ki nem kis sebességgel, de abszolút nem kellett hirtelen fékeznie, mégis dudált. Különösebben nem foglalkozva ezzel elindultunk a parkolókban szabályos 30-as tempóval, amikor emberünk elkezdett villogni, dudálni és centiméterekre a seggünkben jött. Apumnak ekkor lett elege. Lefékezett, motor leállít és kipattant a kocsiból. Hátrament, eléggé nagy lendülettel kinyitotta emberünk ajtaját és megkérdezte, hogy ugyan mi a bánatos baja van? Öreg faszi elkezd háborogni, hogy miért mentünk ki elé, amikor neki volt elsőbbsége. Kérdezte apum, mennyivel jött, amire a következőt mondta: „Annyival, amennyivel akarok”. Ekkor felhomályosította apum, a KRESZ alapvető, parkoló övezetben érvényes szabályáról, már kevésbé higgadtan. Emberünk az elején még próbálta a hangerőt tartani, de aztán feladta. Közben már kezdett pár autó mögöttük gyülekezni, így végül visszaült és továbbmentünk. Egy kis ideig a faszi még állt egy helyben, gondolom feldolgozta a történteket.

Nem tudom más hogyan kezelte volna ezt a helyzetet, de lehet én is így reagáltam volna, ha az 1 hetes autóm seggében jönnek és próbálnak letolni az útról. Arról már nem is beszélve, hogy ő meg volt győződve róla, hogy valóban annyival mehet, amennyivel akar.

Egyébként a főútra kiérve persze elkezdett előzgetni mindenkit az emberünk, mi beálltunk egy 55-ös tempóra és 2 km múlva beértük…

7 hozzászólás

  1. Infy

    2010. március 30.

    Hú, de utálom az ilyen bunkókat. Párral már én is összevesztem, egyiket ha öcsém nem fog vissza, akkor beleépítem a műszerfalába.

    VálaszVálasz
  2. csigger

    2010. március 30.

    Sajnos vannak ilyen faszkalapok! Ugye itt Pesten meg méginkább tele van a töke az embernek az ilyenekkel! És mit ne mondjak múlt héten szombaton a NŐKKEL gyűlt meg a bajom, de aznap nem eggyel rögtön 3al! Azt hiszik, hogy olyan baszott jól tudnak vezetni, vagy hogy ők az utak királynői, nem tom, de kritikán aluli a vezetési moráljuk!

    VálaszVálasz
  3. Ace

    2010. március 30.

    Volt már olyan, hogy kikapta apám a delikvenst a gépjárműből és megismertette a hátát az autója motorháztetejével.

    Egyébként vannak kivételek a női vezetőket illetően. 🙂 A többség viszont még mindig úgy vezet, hogy ráhasal a kormányra és a csuklója összeér a vállával. Aztán egyszer lesz egy olyan, hogy hirtelen kellene reagálni…

    VálaszVálasz
  4. Ice

    2010. március 30.

    2 éve mentünk Szegedre kocsival. Aki vezetett előző nap jött haza Los Angeles-ből, tehát az időeltolódás miatt nem kicsit volt fáradt. Szentesen kényelmes 45-50 km/h-val mentünk, a közlekedési lámpa sárgára váltott, megálltunk. A mögöttünk jövő faszi satufék-ugat-mutogat, hogy a gyerek majdnem kiesett a gyerekülésből. A srác kiszállt, és kedvesen (?!) elmagyarázta, hogy tartson követési távolságot, meg hasonlók. A lámpa alig váltott zöldre a faszi már mellettünk volt, és beintett még egy kedveset a felesége arca előtt…

    VálaszVálasz
  5. Enjoy

    2010. március 30.

    Mindenhol vannak ilyen elmebeteg emberek, de úgyis ráfáznak előbb-utóbb, nem kell tőle félni…
    Viszont Pesten a forgalom tempóját fel kell venni, ott kicsit máshogyan mennek a dolgok. 🙂

    VálaszVálasz
  6. dev

    2010. április 23.

    Azért azt sem korrekt, hogy főúton 55-tel haladtok….

    VálaszVálasz
  7. Ace

    2010. április 23.

    Lakott területen belül mennyivel is szabad menni? 🙂

    VálaszVálasz

Szólj hozzá!