Twitter

Holdfényes akadálypálya

Írta: - 2014 július 10, Kategória: Bringás, Fail, Vélemény | Nincs hozzászólás

Share On GoogleShare On FacebookShare On Twitter

Már 1 éve járok munkába ugyanazon útvonalon, ahol lehet az úton közlekedek és leszámítva eddig 1-2 pontot, mindig biztonságosan lehetett bringázni. Nade…

A napokban egy korábban 4 sávos útból kreáltak az egyik helyen 2 kanyarodó és 2 külső sávot, a másikon 2 belső és 2 parkolósávot. Ezzel önmagában nem lenne probléma, viszont nézzük meg, mivel is jár ez jelen esetben.

1. A külső sávot eddig előszeretettel használtam, hogy ne akadályozzam az autósokat, ráadásul a sáv maga nagyon rossz állapotban van, tele random elhelyezett csatornákkal, amiket kerülgetni kell. Most ugye nincs már belső sáv, így az autósoknak úgy kell elmenniük mellettem, hogy én közben kerülgetem az akadályokat. Nem izgalmas.

2. Ahol eddig a külsőben tekertem, ott most a belsőben kell, jobb oldalamon parkoló autók, ajtózóna miatt bentebb húzódva közlekedem, mellettem persze ettől ugyanúgy el akarnak menni az autósok vagy éppen buszok, jobb híján centikre.

Erről az útról van szó, itt még csak a fele van készen, de látszik, hogy milyen a külső sáv minősége, illetve mennyire összeszűkül a forgalom mostantól.

Remek konstrukció lett kérem szépen.

Tegnap este ráadásul plusz izgalom volt, mivel az egész úton megszűnt létezni a közvilágítás. Ilyenkor persze a kis lámpám csodákra nem képes, szóval maradt a holdfény.

Szólj hozzá!