Twitter

Pisztrángos finomság

Írta: - 2012 október 10, Kategória: Gastro, Képek | Nincs hozzászólás

Share On GoogleShare On FacebookShare On Twitter

Megvolt az egri pihenés, igazán fantasztikusan sikerült, a Lány majd jól leírja a részleteket, én pedig valószínűleg írok az ott tapasztalt nagyon pozitív kiszolgálásról egy postot. Most viszont egy finomságot osztanék meg, amit az utunkról visszatérve készítettem el.

Pisztráng, haluci, nyaminyami, legalábbis nekem.

Én magát a halat nagyon szeretem, de ehhez a haltípushoz még nem volt szerencsém.

Megvétel után konyhakészen fogadott, nem volt más dolgom, mint fűszerezni és kiegészíteni…

…kihagyhatatlan hozzávaló hal esetében, a só, bors, fokhagyma, citromlé, jól megkínáltam vele…

…kiegészítésként tettem bele bacon szalonnát…

Milyen kis fegyelmezettek nem? 🙂

Megkínáltam némi egri muskotályos fehérborral…

…kavartam mellé egy kis tartár mártást…

…sütőben megsütöttem, a tálalást megoldotta más helyettem (micsoda rímorgia)…

…majd a végeredmény készen állt a fogyasztásra! 🙂

Aki szereti a halat, próbálja ki a pisztrángot, ha még nem tette volna, mert laktató és finom, valamint egészséges is!

Szólj hozzá!